Cykelgear.dk modtager Rotarys Erhvervspris 2013

Image

Onsdag d. 17. april 2013 modtog Cykelgear.dk Rotarys Erhvervspris 2013, som blev overrakt af Per Husted og Finn Jensen.

Prisen blev naturligvis overrakt på flotteste vis med blomster, diplom og en check på kr. 5.000,00 til de 2 ejere af Cykelgear.dk – Erik Buus Larsen og Kasper Buus Larsen. Vi er stolte af at modtage prisen. Det betyder rigtig meget, at vi er blevet bemærket af andre lokale erhvervsfolk.

Nedenfor kan du læse et uddrag af Per Husteds tale i forbindelse med overrækkelsen af prisen:

“…de er vist de yngste modtagere af prisen nogensinde – de er stadig i tyverne og har langt til de tredive. Så hvad kan det ikke blive til.

Fra en meget primitiv start i børneværelset i Visborg har cykelgear på meget få år udviklet sig til at være en væsentlig spiller på markedet for cykeldele. Idéen opstod ved, at de selv gerne ville have billigere reservedele til deres egne cykler, og så tænkte de alternativt og det var begyndelsen. Og som de selv sagde, da Jens Baumann og jeg besøgte dem i sidste uge: Når man ikke er så god til sporten, så skal man i hvert fald ikke gå ned på udstyr. Og det kan godt være de ikke selv er blevet stjerner på landevejen, men det er de så blevet på udstyr.

Virksomheden har kun eksisteret i 5 år, men har allerede boet 4 forskellige steder i byen. Først på Smedevej i et meget lille lokale (jeg husker, at jeg besøgte dem der, og de mente, at der var der plads nok til dem i mange år), så i Mejerigade og kort tid efter på Textilvænget, hvor de også mente, at der ville være plads nok i mange år. Og så for kort tid siden er de flyttet til Industriparken, hvor de har ikke mindre end 1700 m2 til butik, kontorer og ikke mindst det meget store lager.

Og lidt facts om dem. Det er en internet butik, så her måler man meget på, hvor mange pakker, som man sender. Og tallene taler her sit meget tydelige sprog om udviklingen. I 2010 sendte de 8000, i 2011 16.000, i 2012 35.000 og i år forventer de 50.000. Som de fortalte os er en rigtig god dag, når fragtmanden kommer og ikke kan have alle pakker i et læs, men er nødt til at komme igen. Og meget glædeligt er også at høre, at pga. cykelgear er her i byen sammen med nogle andre markante internetbutikker, så har vi i Hadsund en særdeles god dækning fra fragtmænd. Helt på niveau med de større byer, hvilket er meget vigtig for branchen. Cykelgear.dk har i øvrigt et netværk og samarbejde med andre internetbutikker i området.

Antallet af ansatte har også udviklet sig meget flot. I 2009 var der 3 + en bogholder, i 2010 5 mand, i 2011 7 mand, i 2012 11 mand og i 2013 er de foreløbigt blevet 12, men mon ikke der kommer flere til i årets løb. Det er temmelig godt gået!”